ההרשמה לחפירות קיץ תשע"ז

שלום לכולם,
ההרשמה לחפירות קיץ תשע"ז החלה!
כמדי שנה, מקיימת המחלקה ללימודי ארץ-ישראל וארכיאולוגיה חפירות ארכיאולוגיות לימודיות.
הקיץ החפירה תתקיים בתל צפית, המזוהה עם גת המקראית. הפרוייקט מנוהל על ידי פרופ אהרון מאיר. מחנה המשלחת והלינה יהיו בנווה שלום.
ההתנסות בחפירה ארכיאולוגית הינה אחת מחובות התלמיד לתואר ראשון במחלקה.

כל תלמיד מחויב בשבועות חפירה ע"פ מסלול לימודיו.
לדוגמא תלמידים במסלול גיאוגרפיה-היסטורית ותלמידים הלומדים לימודי א"י במסלול משני, מחויבים להגיע לשבוע חפירה אחד.
עונת החפירות נמשכת ארבעה שבועות.
על הסטודנט המתכנן להגיע לשבוע חפירה אחד לבחור שני תאריכים מועדפים לחפירה (בחירה רק בתאריך אחד תאלץ אותנו לשבץ את הסטודנט בצורה אקראית לפי צרכי החפירה).

תאריכי החפירה הם:
שבוע 1- ח עד יג תמוז (2-7.7.17)
שבוע 2- טו עד כ תמוז (9-14.7.17)
שבוע 3- כב עד כז תמוז (16-21.7.17)
שבוע 4- כט תמוז עד ה אב (23-28.7.17)- ההשתתפות בשבוע זה אפשרית רק למתמחים בארכיאולוגיה שהשתתפו לפחות בשבוע חפירה אחד בתל צפית.

כיצד נרשמים?
1.      משלמים את שובר החפירות- 350 ₪. את השובר אפשר לקחת מהתא שליד משרד רכז הסיורים. יש לשלם את השובר בבנק ולשים את הנספח של התשלום בתא הדואר של רכז הסיורים (מול מזכירות המחלקה, תא מס 41).
2.      לאחר ששלמתם את הטופס ושמתם בתא הדואר של רכז הסיורים, מלאו את טופס הבקשה להרשמה בכתובת הבאה, ובחרו שתי שבועות מעודפים:<https://docs.google.com/forms/d/12SFBFmreARcm7rSjlkeNfEAUakc5WG5CIMlgVVrnDsM/prefill>
3. מועד ההרשמה עד התאריך 29.2.17

בברכה,